11

Komentari (11)

Nele.
Sretno Sevilja.
Barca.forever
@Nele. A navijač Reala....
Barca.forever
Nele.
Ma nema veze, tu je Kadiz, pa Real M. pa Atletiko, pa Sevilja u kupu, pa PSG u L.P. Dovoljno da lesi ode bez trofeja na ljeto i to djaba. I uefalona opet prosjecan klub kakav je bila kroz istoriju uglavnom.
Barca.forever
@Nele. Nek će tvoj Benzema nešto uzet.....hahahhaha šta Sevilla u kupu wow 2-0 nedostižno a samo se sjeti 6-1 u revašu, zatim još se sjećam čuvenih 5-1 protiv tvog VARdrida pa onda P$G 6-1......A tvoj real uopšte nije osvojio one lige prvaka 2014,2016,2017,2018 već ih je osvojio Ronaldo
Barca.forever
@Nele. Ono kad neko dijete od 15 godina pljuje Messija i kaze da je Lesi a samo da ti naglasim ko ima 6 zlatnih lopti, ko ima 6 zlatnih kopački'??? Da nema možda Ronaldo ili nedo Bog ti D:
Nele.
A Ronaldo je u to vrijeme bio igrac, ciji? Ma ne mora Real ni nastupat vise narednih 10 godina ni u l.p. ni u Spanskom prvenstvu toliko dominira u broju titula da ih niko nikad nece stic ni u cemu. A vidi kako si fino nabrojao 16. 17. 18. triput zaredom l.p. dok niko nije ni dvaput uzeo. A ti poceo pratit uefalonu od 2006, dotad imali jednu titulu l.p. Crvena Zvezda prije njih uzela ligu prvaka. Istorija fudbala za uefalonu postoji zadnjih 15 godina.
Barca.forever
@Nele. A kako ćeš tek reći za Liverpool, koji do prije prošle godine nisu uzeli 30 godina Premier ligu i koji je prije 2019 godine zadnji put osvojio ligu prvaka 2005 godine , pa kako ćeš reći za Manchester City koji nema nijedan trofej lige prvaka, zatim isto tako i P$G koja je živa plastika od kluba a koliko su para bacili na pojačanja.....Real jeste najveći klub ikad i svaka čast ali vidi drug da je barcelona drugi tim na svijetu
Nele.
Vidi drug, korektan si i volim sa takvim raspravu. Osnovni cilj su trofeji, realno, Milan ima vise l.p. od Barselone a to je naj jace i najbitnije takmicenje. I onda ima jos sa istim brojem trofeja. Ovi tek prave istoriju i ko ti ne gaantuje da ce taj PSG il Siti za 15 godina nakon uzetih titula l.p. imat fanova koji ce rec da su oni najbolji klub u istoriji. Vjeru da vec sad ima velikih fanova Mbapea i ako uradi sta s PSG-om bice im idol. Tako je bilo i sa Barsom. Sa pojavom neta na ovim prostorima krenula jera Barse i otud fanovi.
Barca.forever
@Nele. Ja se slažem sa tobom apsolutno i to mogu priznat koliko hoćeš puta da je Real dosta veći klub od Barcelone jer pravo ti kažeš trofeji lp su daleko najbitniji.....Da,trebao sam reći da je Milan ispred Barcelone što zapravo i jeste veći klub od Barcelone ali to su jedina dva kluba koja su veća od Barcelone (Real,Milan) a i barcelona je davno osnovan klub ali historija kluba je počela tek 2006 kada su dobili Arsenal u finalu lp 2-1 i od tada su nastavili osvajati ligu prvaka.(1992,2006,2009,2011 i 2015) su godine osvajanja Barcelone a ovo što si ti rekao si potpuno u pravu i slažem se sa tobom drug.L.P
user1606950187
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.