Sevilla jedva do boda protiv Slovana, Freiburg remizirao

Sevilla jedva do boda protiv Slovana, Freiburg remizirao

Svoje duele u Evropskoj ligi u okivru trećeg kola večeras su igrli i klubovi u grupi H. 

Slovan Liberec je na svom terenu ugostio velikog favorita Sevillu. Domaći su ipak prvi došli do gola, a strijelac je bio Rabušić nakon asistencije Pavelke u 20. minuti susreta. Ostalo je nakon prvih 45 minuta susreta 1:0 za Slovan.

U nastavku susreta domaći ostaju sa deset igrača nakon što je crveni karton u 78. minuti dobio golman Kovar. Sevilla to koristi deset minuta kasnije i dolazi do izjednačenja golom Victora Machina. 

U drugom susretu ove grupe Freiburg u čijem sastavu zbog povrede nije bilo Mensura Mujdže ugostio je Estoril. Domaćim je trebalo svega 11 minuta da dođu do prednosti. Precizan je nakon asistencije Schmida bio Darida. Nijemci su na odmor otišli sa minimalnim vodstvom. 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

U nastavku susreta vraćaju se Portugalci. Nakon asistencije Leala izjednačio je Seba u 53. minuti susreta. Ostalo je do kraja susreta Freiburg - Estoril 1:1.



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.