Sevilla lako do pobjede u Granadi

Primera

Sevilla lako do pobjede u Granadi

U posljednjem susretu 30. kola španske fudbalske Primera lige, Sevilla je rezultatom 3:0 bila bolja od Granade.

Reprezentativac Španije i nekadašnji napadač Real Madrida Alvaro Negredo doveo je goste iz Andaluzije u prednost u 39. minuti, a pri rezultatu od 1:0 za Sevillu se i otišlo na odmor.

 

Već u devetoj minuti nastavka Manuel Del Moral povisio je vodstvo izabranika trenera Michela na 2:0, da bi u posljednjoj minuti susreta postigao i svoj drugi gol i postavio konačnih 3:0, te tako donio Sevilli nova tri boda. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

 

Bila je ovo deseta ovosezonska pobjeda Seville, za koju ni večeras zbog povrede nije nastupio kapiten fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Emir Spahić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.