Ševko Okić novi igrač Čelika

Potpisao na dvije godine

Ševko Okić novi igrač Čelika · Zvanično

E. Čaušević

NK Čelik punom parom radi na sklapanju igračkog kadra za narednu sezonu, a redove ovog kluba pojačao je nekadašnji igrač Sarajeva, Ševko Okić.

Kako je sinoć pisao SportSport.ba, ovaj 29-godišnji fudbaler odlučio je napustiti Radnik iz Bijeljine i svoju karijeru nastaviti u Čeliku. Okić je s klubom iz Zenice potpisao saradnju na dvije godine.

Okić je ponikao u Rudar Labinu, a nakon toga je igrao u dresu Istre. Na ljeto 2010. godine stigao je u Velež u kojem je proveo čak četiri sezone. Poslije Veleža Okić je karijeru nastavio u Sarajevu, a prethodne dvije godine igrao je u Radniku.

U prošloj sezoni Okić je u dresu kluba iz Bijeljine odigrao 22 utakmice u svim takmičenjima, te je uz dva gola upisao i dvije asistencije.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Dzemovolidzem
Ovaj nema gdje bio nije a 2 (dva) gola dao.
5 8
DzenyZe
Nadati se da za Celik dolaze bolji dani :) ......
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi