Sezona završila, a on kao uljez: Šta je Andre Gomes radio u svlačionici Barce?

Jasno je da napušta Camp Nou

Sezona završila, a on kao uljez: Šta je Andre Gomes radio u svlačionici Barce?

Endin Čaušević

Portugalski fudbaler Andre Gomes ne može se pohvaliti sezonom iza sebe iako je s Barcelonom uspio da osvoji duplu krunu.

Gomes se nije naigrao u posljednje vrijeme u dresu katalonskog kluba i utakmice Barce većinom je pratio s tribina. Veznog igrača Blaugrane na kraju je to mnogo koštalo jer nije dobio poziv selektora Portugala za predstojeće Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

Već sada je potpuno jasno da je Gomes završio svoju avanturu u Barceloni i da će nakon svije sezone napustiti Camp Nou. Gomes je bio u timu na posljednjem meču protiv Real Sociedada na kojoj se tim oprostio od Andresa Inieste.

Ipak, španski mediji prenose da se portugalski fudbaler jučer "ušunjao" u svlačionicu Barcelone gdje je došao potpuno nenajavljeno. Sezona za igrače je završila, a čini se da je i Gomes završio s Barcom. Kako navodi Mundo Deportivo ovaj fudbaler je nekako došao do svlačionice i pokupio svoje stvari, a da to niko nije primjetio nekoliko sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi