Sezonu za zaborav Gaziantepspor okončao porazom u Bursi

Super liga Turske

Sezonu za zaborav Gaziantepspor okončao porazom u Bursi

Sezonu za zaborav fudbaleri Gaziantepspora okončali su porazom od Bursaspora na gostujućem terenu rezultatom 3:1. 

Akin je klub Harisa Medunjanina doveo u vodstvo pet minuta prije odlaska na odmor, dok je svega dva minuta kasnije stvari pogotkom na svoje mjesto vratio Fernandao.

Deset minuta prije kraja Buraspor je poveo sa 2:1, a strijelac je bio Yilmaz. Konačnih 3:1 postavio je Yildrim u samom finišu meča.

Na današnjoj utakmici zbog obaveza prema reprezentaciji Bosne i Hercegovine nije nastupio Haris Medunjanin. Gaziantepspor je sezonu završio na 15. mjestu sa 37 bodova.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Danas nije nastupio ni Ognjen Vranješu timu Elazigspora koji je kao gost također poražen od Rizespora rezultatom 3:1. Dva pogotka za Rizespor postigao je Kweuke, dok je jedan gol pridodao LuaLua.

Jedini strijelac za Elazigspor bio je Tello.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije