SFK 2000 apsolutni favorit

Ovog vikenda dobit ćemo i prvaka BiH u ženskom nogometu

SFK 2000 apsolutni favorit

Vikend koji je pred nama donijet će nam i novog prvaka naše zemlje u ženskom nogometu. na završnom turniru koji se igra u Istočnom sarajevu na stadionu SRC Slavija, za prvaka će se boriti zvanični višestruki prvak naše zemlje SFK 2000 iz Sarajeva, Borac iz Banja Luke i ŽNK "Zenica".

U petak prvog fana turnira u 18 sati igraju SFK 2000 i Zenica (Sudija: Vladimir Bjelica), u subotu u isto vrijeme sastaju se Zenica i Borac (Sudija: Adnan Pervan) i u nedjelju posljednjeg dana turnira u 17 sati igraju Borac i SFK 2000. Favorit turnira je ekipa SFK 2000 koja brani titulu prvaka BiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti