SFK 2000 gostuje u Zenici, Banja Luka u Bosanskoj Krupi

Ženska Premijer liga, 2. kolo

SFK 2000 gostuje u Zenici, Banja Luka u Bosanskoj Krupi

Edmir Škorić

U subotu je na programu jedan susret drugog kola Premijer lige BiH za žene, dok se u nedjelju igraju preostala tri.

Danas će u Dvorovima ekipa Radnik-Bumerang ugostiti ekipu Gradine iz Srebrenika. Domaće nogometašice tražit će drugu pobjedu nakon što su s 1:0 savladale Čelik u prvom kolu, a Gradina nove bodove nakon remija s Modričom (1:1).

U Modriči istoimena domaća ekipa bit će domaćin Mladosti, koja je proteklog vikenda sa 16:1 porazila Željezničar. 

Igračice Željezničara imaju priliku za popravni, a u goste im u Bosansku Krupu dolazi Banja Luka. Aktuelne prvakinje, SFK 2000 iz Sarajeva, u derbiju kola gostuju Čeliku u Zenici.

Trenutno ekipe Mladost i Radnik-Bumerang imaju po tri boda, Modriča i Gradina po jedan, dok su ostale ekipe bez bodova, s tim što SFK 2000 i Banja Luka nisu odigrali utakmicu prvog kola.

Ženska Premijer liga, 2. kolo:
Radnik - Bumerang - Gradina (danas, 17:30)
Modriča - Mladost (nedjelja, 17:30)
Željezničar - Banja Luka (nedjelja, 17:30)
Čelik - SFK 2000 (nedjelja, 17:30)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije