Užasne scene pred meč Milana i Reala: Legendi pozlilo u direktnom prenosu, samo se srušio!

Shaka Hislop u centru pažnje

Užasne scene pred meč Milana i Reala: Legendi pozlilo u direktnom prenosu, samo se srušio!

Endin Čaušević

Real Madrid sinoć je nakon preokreta pobijedio Milan u prijateljskoj utakmici sa 3:2 koja se odigrala u Pasadeni, no meč je obilježila užasna scena koja se desila prije samog početka. U centru pažnje našao se bivši igrač Shaka Hislop koji je bio gost na jednoj televiziji, a u direktnom prenosu mu je pozlio i on se samo srušio na teren.

Milan i Real Madrid odigrali su utakmicu na kojoj smo vidjeli čak pet golova, a na kraju su Kraljevi nakon velikog preokreta uspjeli da pobijede sa 3:2.

Rossoneri su vodili sa 2:0 nakon prvog poluvremena golovima Tomorija i Romera, no Real je u nastavku utakmice na krilima Federica Valverdea uspio da dođe do potpunog preokreta.

Valverde je s dva gola poravnao rezultat na 2:2, dok je pobjedu Kraljevima donio Vinicius Junior golom u 84. minuti nakon sjajne asistencije Luke Modrića.

Međutim, utakmica Milana i Reala na kraju je bila totalno u drugom planu zbog nemilih scena koje smo gledali prije samog početka ovog meča.

Oglasi

U centru pažnje našao se nekadašnji fudbaleri Newcastlea, Shaka Hislop, koji je bio gost ESPN-a pred početak utakmice, te je na terenu najavljivao utakmicu koja nas očekuje, a onda se samo srušio.

Hislopu je pozilio tokom direktnog prenosa i izgubio je svijest, te se srušio na voditelja koji je stajao pored njega.

Nikome nije bilo jasno šta se dešava, no na svu sreću hitna pomoć je bila veoma blizu i odmah su pritrčali da pomognu Hislopu.

Prema prvim informacijama koje nam stižu iz Pasadene nekadašnji fudbaler je svjestan i nalazi se u bolnici gdje će uraditi detaljne preglede kako bi saznali razlog zbog čega mu je tako naglo pozlilo.

Dan Thomas koji je stajao pored Hislopa kada se sve dešavalo javio se pred početak drugog poluvremena kako bi potvrdio da je Hislop svjestan i da priča s ljekarima, te se izvinio zbog onoga što se desilo.

Naravno, sumnja se da je u pitanju srčani udar, no zvaničnih informacija oko toga još uvijek nema i one će biti poznate u narednim satima.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

HamzaVojvoda
Nista novo. Brought to you by pfeizer
1 0
Mel_Glupson
Žali bože budalastog i naivnom naroda sto su ih navukli na smrtonosnu bocu.. genocid su napravili .. bejem đeki ženu sto je promovirao taj otrov
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi