Shakhtar teško sa Zoryom, Šunjiću 90 minuta

Naš reprezentativac odigrao svih 90 minuta

Shakhtar teško sa Zoryom, Šunjiću 90 minuta

Shakhtar je danas na svom terenu u okviru 24. kola ukrajinske Premijer lige dočeka Zoryu našeg Tonija Šunjića. Domaćin je slavio 3:0. 

Naš reprezentativac odigrao je svih 90 minuta u porazu svoje ekipe od momčadi iz Donjecka. Nije Shakhtar ipak tako lako došao do bodova. Mnogo su se izabranici Mircee Lucescua napatili da upišu tri boda. 

 

Shakhtar je otpor Zorye slomio tek u 78. minuti susreta, a strijelac je biuo Kryvcov. U 86. minuti bilo je 2:0 za domaće, a strijelac je bio odlični Armenac, Mkhitaryan. Samo osam minuta kasnije pobjedu Shakhtara potvrdio je Adriano. 

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.