Shaw karijeru želi nastaviti u Tottenhamu

Prenose engleski mediji

Shaw karijeru želi nastaviti u Tottenhamu

Defanzivac Manchester Uniteda Luke Shaw namjerava napustiti ovaj klub u ljetnom prelaznom roku, prenosi The Sun.

Shaw je u redove Manchester Uniteda stigao na ljeto 2014. godine iz Southamptona za oko 37 miliona eura, ali su ga povrede spriječile da u klubu sa Old Trafforda izbori mjesto u prvoj postavi.

On ove sezone kod Josea Mourinha igra jako malo, pa je sasvim isvjesno da će otići iz Manchestera, a njegova želja je Tottenham, prenosi isti izvor. Shaw želi odlazak u Tottenham prvenstveno zbog bivšeg trenera iz Southamptona Mauricija Pochettina kojem sjajno ide na klupi Pijetlova. 

Ovaj engleski fudbaler ima ugovor sa Manchester Unitedom do ljeta naredne godine i izvjesno je kako će Crveni đavoli iskoristiti posljednju priliku da uzmu nešto novca od njegove prodaje.

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti