Ahmedhodžić zaludio Englesku: Niko nikada o njemu nije govorio kao legendarni Shearer sinoć!

Jasno je rekao sve

Ahmedhodžić zaludio Englesku: Niko nikada o njemu nije govorio kao legendarni Shearer sinoć!

E. Oštraković

Ekipa Sheffield Uniteda sinoć je iz FA Kupa izbacila favorizovani Tottenham, te su tako napravili veliko iznenađenje i plasirali se u četvrtfinale ovog takmičenja.

Jedan od komentatora te utakmice bio je i legendarni napadač, Alan Shearer, koji je ostao očarana partijom koju je pružio reprezentativac Bosne i Hercegovine.

Ahmedhodžić je još jednom odigrao glavnu ulogu u svojoj ekipi, a ovaj put zaustavio je zvijezde Tottenhama i tako pomogao svojoj ekipi da ostvari pobjedu.

Nažalost Ahmedhodžić je suspendovan za naredne dvije ligaške utakmice svoje utakmice, te je jasno da će to biti veliki problem za ekipu.

Obzirom da je na ljeto potpisao za Sheffield i to za samo 3 miliona funti, mora se reći da je za kratko vrijeme postao jedan od najboljih igrača u ekipi.

A dugo ga neko nije nahvalio kao što je to sinoć uradio legendarni Alan Shearer.

Oglasi

"Ako Sheffield ne bude igrao u Premiershipu sledeće sezone, ovaj momak sigurno hoće. On je strašan fudbaler", rekao je Shearer, te je nastavio:

"Igra baš onako kkao to Wilder voli i želi. Ima slobodu da krene naprijed, a pozadi pravi ogromnu razliku na terenu. On je strašan talenat i vratit ću se na poentu. On će igrati u Premier ligi naredne sezone. Nemam sumnji u to", završio je Shearer.

A statistika najbolje govori kakvu utakmicu je sinoć odigrao Ahmedhodžić.

Imao je šest presječenih lopti, šest puta je raščistio opasnost pred svojim golom. Zaustavio je čak devet opasnih napada Tottenhama.

Tačnost dodavanja bila mu je 92.2%, a osvojio je čak 84% svih duela.

Top Komentari

umzm12123
Izdajnik Svedske hahahhah
0 5
Arnel925
Naš budući kapiten reprezentacije
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi