Igračica napucala sudiju loptom u glavu, dobila crveni karton, pa ga udarila nogom u testise

Nevjerovatne scene u Ekvadoru

Igračica napucala sudiju loptom u glavu, dobila crveni karton, pa ga udarila nogom u testise

Endin Čaušević

Nevjerovatne scene stižu nam iz Ekvadora s meča najjačeg ranga ženskog fudbala u ovoj zemlji.

U centru pažnje našla se igračica ekvadorskog Leonas del Nortea, Shirley Caicedo, koja je prije nekoliko dana dobila direktan crveni karton, a zatim je fizički nasrnula na sudiju.

Caicedo je izgubila živce zbog jedne sudijske odluke i prvo je loptom napucala glavnog sudiju zbog čega joj je on opravdano pokazao direktan crveni karton.

No, Caicedo i njene saigračice se nisu zaustavile na tome i odlučile su fizički nasrnuti na sudiju.

Potom je Caicedo napravila nešto o čemu bruji fudbalski svijet. Udarila je nogom u testise glavnog sudiju, a zatim se okrenula i napustila je teren.

Ekvadorski Savez već je pokrenuo istragu protiv ove igračice, a tamošnji mediji su objavili da bi Caicedo mogla dobiti doživotnu zabranu igranja fudbala u ovoj zemlji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi