U Savezu dogovorili nove video konferencije

Već održan sa klubovima PL

U Savezu dogovorili nove video konferencije

S. Mlaćo

Nakon razgovora sa predstavnicima klubova BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine, NS/FS BiH će organizovati i video konferencije sa predstavnicima klubova Premijer ženske i Premijer futsal lige Bosne i Hercegovine.

Konferencija sa premijerligašicama biće održana u utorak, 21. aprila sa početkom u 11:00 sati, a sa klubovima Premijer futsal lige 22. aprila takođe u 11:00 sati.

Tema ovih sastanaka biće trenutni status klupskih takmičenja ženskog nogometa /fudbala, te futsala u organizaciji NS/FS BiH i buduće aktivnosti.

Još uvijek nije poznato kada će nogometaši i nogometašice u našoj zemlji početi sa treninzima, ali ni kada bi mogla početi prvenstvena koja su prekinuta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi