Šibenik bolji od Slavena, dva gola Dajića

Prijateljska utakmica

Šibenik bolji od Slavena, dva gola Dajića

Adnan Beganović

Bosanskohercegovački internacionalac Jusuf Dajić u prvom pripremnom susretu Šibenika u kojem je momčad sa Šubičevca svladala Slaven Belupo sa 2:0, postigao je oba pogotka.

Hrvatski prvoligaši Šibenik i Slaven Belupo u Medulinu su odigrali prijateljsku utakmicu u kojoj su se bolje snašli igrači iz Krešimirovog grada te na kraju sasvim zasluženo i slavili.

Oba trenera priliku su dali velikom broju igrača, a ono što je za nas najbitnije, Jusuf Dajić bio je najbolji pojedinac susreta i upravo on je postigao oba pogotka za Šibenik, prvi u 40, a drugi u 43. minuti susreta.

Prijateljska utakmica:
Šibenik - Slaven Belupo 2:0 (Dajić 40', 43')

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.