Sibinčić: Želimo osvojiti Kup Republike Srpske

Kapiten RK Derventa poručio

Sibinčić: Želimo osvojiti Kup Republike Srpske

D. Vejo

Predstojećeg vikenda Derventa će biti domaćin završnice Kupa Republike Srpske u rukometu.

Za titulu najboljeg tima u Srpskoj, borit će se četiri ekipe, a to su dobojska Sloga, Prijedor, Slavija iz Istočnog Sarajeva i domaćin Derventa.

Svakako da će domaći teren biti veliki plus za aktuelnog premijerligaša iz razloga što igra pred svojom publikom, te će imati motiv više da stigne do trofeja.

Dervenćani puni optimizma dočekuju navedeno takmičenja. Slogu i Prijedor poznaju veoma dobro, dok za Slaviju smatraju kako im neće praviti previše problema u borbi za prvo mjesto.

"Smatram da smo favoriti u Kupu RS. Igramo pred svojom publikom, uz čiju pomoć želimo stići do trofeja. Slogu i Prijedor dobro poznajemo, igramo sa njima u Premijer ligi BiH. Slavija je jedina nepoznanica, ali kao prvoligaš mislim da nećemo imati pretjeranih problema. Želimo biti pobjednici Kupa Republike Srpske", poručuje kapiten RK Derventa, Zvjezdan Sibinčić.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti