Sidibe: Monaco se ne boji atmosfere na stadionu Juventusa
Foto: EPA

Defanzivac Monaca pred revanš meč polufinala Lige prvaka

Sidibe: Monaco se ne boji atmosfere na stadionu Juventusa

Odlični defanzivac Monaca Djibril Sidibe je povodom revanš meča polufinala Lige prvaka govorio na press konferenciji i tom prilikom istakao da se njegova ekipa ne boji atmosfere na Juventusovom stadionu.

Juventus je u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka slavio protiv Monaca sa 2:0, a revanš će se odigrati večeras u 20:45 sati u Torinu.

"Ako smo došli ovdje, to je zato što vjerujemo u sebe i naše šanse da se kvalifikujemo u finale", rekao je Sidibe.

"Izgubili smo u prvoj utakmici, ali ćemo uraditi sve što je moguće i borit ćemo se do kraja. Razočarani smo nakon prvog susreta i moramo dokazati da još nismo pobijeđeni. Pokušat ćemo pokazati našu vrijednost."

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Stalo nam je do ovog takmičenja i moramo pokušati", dodao je igrač Monaca.

"Biće nam potrebna savršena partija. Oni su jaka ekipa i potreban nam je pravi pristup", izjavio je Sidibe, te dodao: "Igrali smo u Dortmundu, tako da se sigurno ne bojimo atmosfere na stadionu Juventusa. Svi žele igrati pred punim tribinama i mi smo sretni što smo tu."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi