"Siguran sam da će Neymar zaigrati za Real Madrid"

Marcelo poručio

"Siguran sam da će Neymar zaigrati za Real Madrid"

Endin Čaušević

Fudbaleri Real Madrida sutra na Santiago Bernabeu dočekuju PSG u okviru prvog meča osmine finala Lige prvaka.

Kraljevski klub se ne nalazi baš u sjajnoj formi u posljednje vrijeme, ali jasno je da aktuelne prvake Evrope ne treba tek tako otpisati. PSG nade polaže u svoj napadački trio Neymar, Cavani i Mbappe i sigurno je da se od njih najviše očekuje protiv Real Madrida.

U centru pažnje pred ovu utakmicu posebno je Neymar koji je do prije nekoliko mjeseci nosio dres ljutog rivala Barcelone. Međutim, sve više se špekuliše o tome da će Brazilac karijeru nastaviti u Real Madridu, a njegov sunarodnjak Marcelo siguran je da će se to uskoro desiti.

"Siguran sam da će Neymar zaigrati za Real Madrid jednog dana. Da li će se uklopiti? Pa, naravno da hoće. Bilo bi i za klub sjajno da on dođe. Najveći igrači uvijek su igrali za ovaj klub i nekako osjećam da će i Neymar to uraditi", rekao je Marcelo.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi