"Siguran sam da će se Mourinho vratiti u Real Madrid"

Calderon poručio

"Siguran sam da će se Mourinho vratiti u Real Madrid"

Endin Čaušević

Fudbaleri Real Madrida danas igraju veliki derbi protiv Barcelone u okviru desetog kola španske La Lige.

Kraljevski klub se nalazi u velikoj rezultatskoj krizi jer već četiri utakmice ne znaju za pobjedu u domaćem prvenstvu. Trener kraljevskog kluba Julen Lopetegui nada se da njegov tim može prekinuti lošu seriju, a jasno je da bi u slučaju pobjede na Camp Nou i on vjerovatno spasio svoj posao.

Ipak, nekadašnji predsjednik ovog kluba Ramon Calderon je izjavio za Sky Sports da ne vjeruje da će Lopetegui još dugo ostati trener Reala. Također, on je dodao da je siguran da Florentino Perez želi vratiti Josea Mourinha u Madrid, te da će učiniti sve da se to ostvari.

"Mourinho je jedini trener kojeg Perez zaista poštuje. Siguran sam da će se on vratiti jednog dana u Real Madrid. Ukoliko Perez ostane predsjednik kluba, a izgleda da će to još dugo biti slučaj onda sam siguran da će i Mourinho ponovo voditi Kraljeve", rekao je Calderon.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

rodjak
Ja ne znam za koga igra ovaj Oimpic,za navijace sigurno nije jer ih nema Idemo TOSK
13 4
Edy
ako moze ikako da se ne vrati.
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti