Sigurne pobjede za MNK Centar, Zrinjski i Mostar SG

5. kolo Lige za Prvaka

Sigurne pobjede za MNK Centar, Zrinjski i Mostar SG

S. Mlaćo

U 5. kolu Premijer futsal Lige za prvaka futsaleri MNK Centar savladali su u Vojkovićima KMF Tango sa visokih 5:1. 

Bila je to sigurna igra Centra, a vodstvo timu Josipa Lokmera donio je u 11. minuti Nermin Jusić, da bi u 28. minuti domaći poravnali preko Stefana Jokića. 

Nakon toga četiri pogotka Centra, a djelo su još jednom Nermina Jusića, te Bilala Jelića i dva puta Nermina Kahvedžića. 

MNK Zrinjski je opravdao ulogu favorita protiv MNK Sofić, te također slavio sa 5:1. Za Mostarce su pogađali po dva puta Marin Suton i Ivan Ivanković, te jednom Darko Raguž. Počasni pogodak za MNK Sofić djelo je Emira Bunara. 

Mostar SG nastavio je utrku za prvaka za MNK Centar. Mostarci su slavili u Trebinju nad domaćim Leotar Ocen Link sa 3:1. Marinjo De Souza Daniel je doveo Mostar SG u vodstvo, ali domaći se vraćaju pogotkom Borisa Katičića. Ipak u drugom poluvremena dva brza pogotka Marija Aladžića i Vladan Vesića za novi trijmuf gostiju. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi