Sijevaju varnice između Džeke i igrača Lazija

Sukob s Andersonom

Sijevaju varnice između Džeke i igrača Lazija

E. Čaušević

Roma trenutno igra protiv Lazija na Olimpicu revanš utakmicu polufinala Kupa Italije.

Vučica pred sobom ima dosta težak zadatak jer je u prvom meču Lazio slavio sa 2:0. Igrači Rome su od prve minute preuzeli incijativu na sredini terena, te su imali nekoliko solidnih prilika, ali su igrači Lazija poveli sa 1:0 golom Milinkovića-Savića u finišu prvog dijela.

Edin Džeko je dospio u centar pažnje 30. minuti kada je imao sukob s igračima Lazija. Bh. napadač je faulirao jednog od igrača gostiju nakon čega je Felipe Anderson odgurno Džeku. Naravno, ni naš napadač nije ostao dužan, a sudija je na kraju obojicu "nagradio" sa žutim kartonom.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi