Sijevaju varnice između Messija i Mandžukića

U verbalnom okršaju

Sijevaju varnice između Messija i Mandžukića

Endin Čaušević

Fudbaleri Juventusa trenutno igraju na domaćem terenu protiv Barcelone u okviru četvrfinala Lige prvaka. 

Stara dama je odlično otvorila večerašnji meč i do prednosti je stigla u 7. minuti kada je mrežu Barcelone zatresao Dybala. Isti igrač bio je u centru pažnje u 22. minuti kada je ponovo savladao Ter Stegena, te je povisio na 2:0.

Barcelona je u prvom poluvremenu imala incijativu na sredini terena, ali Katalonci nisu ozbiljnije ugroziti mrežu Buffona. Juve se organizovano brani, pa smo mogli vidjeti nekoliko duela Messija i Mandžukića.

Nakon jednog duela Messi je nešto zamjerio hrvatskom napadaču, te je imao verbalni okršaj s njim. Međutim, glavni sudija je sve to smirio veoma brzo.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi