Dybala: Nemojte me porediti s Messijem
Foto: EPA

Jasno poručio

Dybala: Nemojte me porediti s Messijem

Endin Čaušević

Od argentinskog fudbalera Paula Dybale navijači Juventusa očekivaju sutra odličnu igru protiv Barcelone u četvrtfinalu Lige prvaka.

Juve na domaćem terenu dočekuje Barcelonu u prvom meču četvrtfinala Lige prvaka. Pred veliki derbi Dybala je dao intervju za italijanske medije u kojem je otkrio da mu smeta to što za njega govore da bi mogao biti novi Lionel Messi.

"Zaista se divim i poštujem Messija. On je mnogo puta osvojio Ligu prvaka, a ja još uvijek sanjam svoju prvu titulu ovog takmičenja. Ljudima stalno govorim da ne želim da me porede s Messijem jer ja sam Paulo Dybala. Razumijem da u Argentini očekuju mnogo od mene, ali ne želim biti novi Messi nego mi je cilj da izgradim svoju karijeru", rekao je Dybala.

Argentinski fudbaler je dodao da Barcelona nije samo Messi već da katalonski klub ima još mnogo kvalitetnih igrača koji mogu riješiti utakmicu, a istakao je posebno jednog.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Barcelona nije samo Messi, pa tu je i Neymar koji je strašan igrač. Sigurno je da će ovo biti dvije jako uzbudljive utakmice, ali se nadam da ćemo na kraju mi izaći kao pobjednici", dodao je napadač Stare dame.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi