Šilić: Bolja smo ekipa i moramo to pokazati na terenu

Širokobriježani se nadaju nastavku serije

Šilić: Bolja smo ekipa i moramo to pokazati na terenu

Momčad Širokog Brijega će sutra na Pecari dočekati ekipu Čelika u okviru četvrtfinala Kupa BiH.

Širokobriježani su u odličnoj formi i nakon lošeg starta ove sezone izgleda da su napokon uhvatili ritam. Kapetan momčadi s Pecare, Dalibor Šilić, kaže da igrači jedva čekaju početak utakmice i da vjeruju u prolaz jer su bolja momčad.

„Jedva čekamo početak utakmice. Loše smo ušli u prvenstvo i Kup nam je prilika da se vratimo. Bolja smo ekipa od Čelika i to moramo pokazati na terenu. Mi znamo njih kao i oni nas i moramo kući odigrati što bolje kako bi na uzvrat išli s prednošću. Zadovoljan sam s bilo kakvom pobjedom bez primljenog gola.“, rekao je kapetan Širokobriježana i dodao:
„Očekujem dobru podršku s tribina od naših navijača „Škripara“ kao i ostalih gledatelja.“

Susret je na rasporedu sutra, srijeda 7. studenog, na stadionu Pecara s početkom u 16:30 sati uz izravan prijenos na BHT1 televiziji.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.