Šilić: Igraćemo s Levskim, prošli smo jako loše

Kapiten Širokog nakon žrijeba Evropske lige

Šilić: Igraćemo s Levskim, prošli smo jako loše

Midhat Šljivak

Svoj put u Evropskoj ligi, ekipa Širokog će početi u drugom pretkolu, gdje će za protivnika imati pobjednika duela između bugarskog tima Levski Sofija i kazahstanskog Irtysha.

Kapiten Širokobriježana, Dalibor Šilić, smatra kako će Levski proći u drugo pretkolom, te da je njegov tim prošao jako loše na žrijebu.

"Jako težak protivnik koji nije tako atraktivan i mislim da smo prošli najgore moguće. Jedina dobra stvar je što prvu igramo u gostima gdje ćemo ispitati snage pa ćemo kod kuće znati na čemu smo jer ćemo ih i bolje upoznat", rekao je Šilić, te je dodao.

"Priželjkivao sam nekog baš teškog i atraktivnog protivnika ili nekog lošijeg, no tako je kako je, sigurno da se nećemo predavati i dat ćemo sve od sebe da prođemo dalje", dodao je Šilić.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.