Šilić: Ne smijemo podcijeniti goste

Pred utakmicu sa Rudarom

Šilić: Ne smijemo podcijeniti goste

Široki Brijeg večeras na stadionu Pecara u 19 sati dočekuje novake u Premier ligi Bosne i Hercegovine, ekipu Rudara iz Prijedora. Ovo je i ujedno prva domaća utakmica Širokog Brijega u Premier ligi, jer je prvo kolo gdje je Široki trebao dočekati Slaviju odgođeno zbog obaveza Slavije u Europskoj ligi.

Iako su poraženi na Grbavici u drugom kolu od Željezničara, u stožeru Širokog su optimistični pred ovu sezonu, a to potvrđuje i utakmica na Grbavici gdje su unatoč porazu odigrali jako dobro, i sasvim sigurno zavrijedili barem bod.

„Imali smo prilike, oni su svoje iskoriistili,a mi nismo. Dost nas je poremetio crveni karton Mišiću,“, rekao je Šilić.

„Ekipu Rudara ne poznajemo,novi su u ligi, ali ih ne smijemo podcijeniti“, dodao je Šilić.

Na utakmici protiv Željezničara zbog ozljeda su izašli Barišić i Ljubić. Barišić se oporavio i bit će spreman dok Ljubić neće. Barbarić neće moći računati niti na Mišića koji je dobio crveni karton,a vraća se Martinović, koji je odradio kaznu od 3 žuta kartona koju je vukao još od prošle sezone.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti