Šilić: Službenih ponuda nema

Hajduk prati trojac sa Pecare

Šilić: Službenih ponuda nema

U hrvatskim medijima pojavila se informacija kako se trojac iz Širokog Brijega našao na radaru Hajduka. 

Nakon što se dovođenje Zvonimira Kožulja za Hajduk ispostavilo kao dobar posao, čelnici kluba sa Poljuda nastavljaju pratiti šta se nudi na Pecari. 

Hajduku su, kako prenose mediji iz susjedstva, zanimljiva tri igrača Širokog Brijega, tačnije krilni veznjaci Luka Menalo (20) i Josip Ćorluka (22), te centralni vezni Stjepan Lončar (20). Koliko su Splićani ozbiljno "zagrlizli" pokazat će vrijeme, a interesovanja ne nedostaje ni za ostale igrače. 

"Za pomenute postoji interesovanje na tržištu, ali u ovom trenutku nema ništa konkretno. Službenu ponudu još niti jedan klub nije poslao. Isto tako, Menalo, Ćorluka i Lončar nisu jedini za koje postoji zanimanje. Ima još zanimljivih, ali ne bih o imenima", kazao nam je sportski direktor kluba Dalibor Šilić. 

U slučaju da Menalo, Ćorluka ili Lončar napuste Pecaru, Široki Brijeg će dobiti odgovarajuće obeštećenja jer pomenuti trojac ima dugogodišnje ugovore s klubom. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi