Silva: Pastore je rekao čelnicima da želi otići

Defanzivac PSG-a otkrio

Silva: Pastore je rekao čelnicima da želi otići

Defanzivni fudbaler PSG-a Thiago Silva govorio je u mix zoni nakon sinoćnje utakmice Liga kupa o problemima u klubu nakon kašnjenja sa odmora Edinsona Cavanija i Javiera Pastorea. 

Cavani i Pastore su izostavljeni sa sinoćnje utakmice proitv Amiensa upravo jer se nisu vratili u Pariz u zakazano vrijeme, a Silva je francuskim novinarima pokušao objasniti o čemu se zapravo radi.

"Mislim da će prije ili kasnije klub u postavu vratiti Cavanija. Ovo je veoma važan trenutak za klub i moramo ostati skupa do kraja, iako su njih dvojica napravili loš gest prema saigračima u klubu. Ali mislim da su oni još uvijek naši prijatelji i da je važno za njih da se vrate brzo u tim. Ovo su važni trenuci za klub i morate razmisliti prije nego što napravite takav gest", rekao je Silva pa nastavio:

"Mislim da su situacije ko njih dvojice različite. Mislim da je Pastore rekao da želi napustiti klub, a ljudi iz kluba se nisu saglasili. S Cavanijem je nešto drugačije", poručio je Silva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi