Simeone: Da li je napisano da ne smijem produžiti ugovor?
Foto: EPA

Zasmetale mu glasine

Simeone: Da li je napisano da ne smijem produžiti ugovor?

Već sedmicama u medijima se špekuliše da će Diego Simeone po okončanju sezone napustiti Atletico Madrid. 

Argentinac je u proteklom periodu bilježio odlične rezultate sa Atleticom, međutim saradnji sa madridskim klubom mogao bi doći kraj na kraju sezone jer navodno Simeone pregovara sa Interom i Paris Saint-Germainom. 

Takve glasine zasmetale su Simeoneu, koji je kritikovao španske novinare istakavši da nije isključeno i da produži ugovor sa Atleticom.

"I dalje mogu da produžim ugovor sa Atleticom, ili je već napisano da ne mogu", upitao je Simeone novinare koje je kritikovao zbog špekulacija o njegovoj budućnosti. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Svi govore da ću otići za godinu, godinu i pol, ali ljudi mogu da govore šta žele. Ipak, ja i dalje mogu da produžim ugovor", istakao je Simeone. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi