Simeone dobio novo veliko pojačanje: Napadač Valencije već na putu za Madrid
Rodrigo Moreno bi u narednih nekoliko dana sve trebao završiti sa Atletico Madridom

Atletico će imati snažan tim u novoj sezoni

Simeone dobio novo veliko pojačanje: Napadač Valencije već na putu za Madrid

S. Pašalić

Atletico Madrid bi u narednim danima trebao završiti transfer Rodriga Morena iz Valencije.

Šišmiši bi trebali dobiti ukupno 60 miliona eura, a Rodrigo će prema pisanjima nekih španskih medija već danas stići u Madrid kako bi završio transfer.

Diego Simeone je neko vrijeme želio dovesti Jamesa Rodrigueza kako bi dodatno pojačao svoj tim, ali nakon nekog vremena u Atleticu su odustali od Kolumbijca i okrenuli se igraču Valencije.

Rodrigo je 2015. godine stigao iz Benfice u Valenciju za 30 miliona eura te je od tada odigrao 186 utakmica i postigao je 52 gola.

Njegov dolazak stiže u dobro vrijeme za ekipu Atletica s obzirom da se Diego Costa povrijedio u prijateljskoj utakmici protiv Juventusa i mogao bi propustiti početak sezone.

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi