Simeone: Mislim da je Falcaov poduhvat neponovljiv

Teško da će iko u Atleticu to ponoviti

Simeone: Mislim da je Falcaov poduhvat neponovljiv

A. Haznadarević

Diego Simeone je, kao i cijela fudbalska javnost bio zadivljen sinoćnjom predstavom svog najboljeg igrača Radamela Falcaa, koji je zabio pet pogodaka.

"Nisam siguran hoće li itko u Atleticu ikada ponoviti Falcaov poduhvat. Izuzetno mi je drago zbog njega. Navijači su ludi za njim, suigrači ga poštuju", istakao je Simeone, i dodao:

 

"Falcao je igrač koji uvijek traži više i zato je zaslužio da uživa u ovome".

Potražite više informacija na temu La Liga:

 

Inače, Falcao je prvi igrač koji je postigao pet golova na jednom meču još od 10. feburara 2002. godine, kada je Realov veliki napadač Fernando Morientes uspio postići isto. Tada su Madriđani savladali Las Palmas sa visokih 7:0. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije