Simeone odbio pariške bogataše

Ne želi u Pariz

Simeone odbio pariške bogataše

Midhat Šljivak

Diego Simeone odbio je ponudu PSG-a.

Poznati italijanski novinar Gianluca di Marzio tvrdi kako je El Cholo imao ogromnu ponudu iz Pariza, ali je odlučio da je odbije.

Simeone se već neko vrijeme seli iz Atletica. Interes za njega pokazivali su Inter i PSG, ali je prva ponuda, ova iz Pariza, lagano odbijena.

Nedavno su i Nerazzurri istakli interes za svog nekadašnjeg igrača. Novi vlasnici su, prema pisanjima italijanskih medija, spremni Argentincu ponuditi čak 100 miliona eura za pet godine.

Međutim, ponuda iz Pariza je navodno bila slična, ali je lagano odbijena od Simeonea, čiji ostanak u klubu žele navijači i igrači Jorgandžija.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Biće svakako interesantno vidijeti šta će na kraju odlučiti sjajni stručnjak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi