Simeone snimljen kako govori koga želi dovesti

"Kada šutira, to je sjajno"

Simeone snimljen kako govori koga želi dovesti

Argentinski trener Diego Simeone nedavno je skratio svoj ugovor sa Atletico Madridom. 

Njegov zahtjev je u medijima bio podgrijao špekulacije da bi mogao vrlo brzo napustiti Atletico, a da o tome u ovom trenutku ne razmišlja može se zaključiti i na osnovu informacije koju su objavili mediji u Španiji.

Simeone već razmišlja o mogućim pojačanjima za narednu sezonu i navodno je na terasi jednog restorana u Madridu snimljen kako priča sa prijateljima o igraču kojeg želi da dovede na Vicente Calderon. 

"Kao da je na električni pogon, on je budućnost, kada šutira to je sjajno", kazao je Simeone o 'misterioznom' igraču čije ime španski novinari nisu uspjeli odgonetnuti. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Neki pretpostavljaju da je riječ o Dybali, no u toj trci Simeone ima minimalne šanse jer je sjajni napadač obećao produžiti ugovor sa Juventusom. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi