Simeone: Torres je naš idol!

Cijeni svog napadača

Simeone: Torres je naš idol!

Fernando Torres bi u srijedu mogao stići do velikog jubileja u dresu Atletico Madrida.

Jorgandžije će u posljednjoj utakmici u 2015. godini odmjeriti snage sa Rayo Vallecanom, a to će biti prilika da španski napadač postigne 100. gol za klub sa Vicente Calderona.

"Fernando zaista voli ovaj klub. On je naš idol jer je mnogo toga dao Atleticoc Madridu. Sutra može postići svoj 100. gol i bio bih sretan kada bi se to desilo", rekao je trener Atletica Diego Simeone, koji je potom dodao:

"On mora zaboraviti na pritisak i nastaviti u istom ritmu. Uvjeren sam da će se stvari preokrenuti u njegovu korist onda kada se budete najmanje nadali".

Potražite više informacija na temu La Liga:

Torres je dijete Atletico Madrida, a u ovom klubu prvo boravio od 1995. do 2007. godine, da bi se 2015. godine vratio na Vicente Calderon.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.