Simeunović: Samo bih zbog jednog čovjeka otišao u Slobodu

Želi da ide u inostranstvo

Simeunović: Samo bih zbog jednog čovjeka otišao u Slobodu

E. Škorić

Deni Simeunović otpisan je u FK Radnik Bijeljina, mada nije ni obaviješten o tome.

Simeunović smatra da je ružno da takve vijesti saznaje iz medija, mada ne želi ništa ružno reći o svom (uskoro bivšem) klubu.

"Trenutno sam još uvijek igrač Radnika, jer meni još nije zvanično saopšteno to što sam pročitao okolo na portalima. Nemam šta da zamjerim Radniku, ali malo mi je krivo što sam na ovaj način saznao da sam otpisan. No, koliko ja znam, još sam igrač Radnika, tako da ne mogu ništa drugo reći", kazao je Simeunović, koji je u nekim mečevima pokazao da je pojačanje za Radnik, ali u klubu su ipak odlučili da bi trebao otići.

Bivši igrač Travnika, Zrinjskog i Sarajeva povezivao se sa Slobodom, ali je taj transfer skoro i nezamisliv.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Poštujem Slobodu i drago mi je ako se na bilo koji način vežem za jedan takav klub, ali ne bih da idem na Tušanj, pošto ja imam druge planove. Ako bih i otišao u Slobodu, to bi bilo zbog Vlade Jagodića, kojeg ja jako poštujem i cijenim. On je pravi trener, ali ponavljam, nemam preveliku želju da igram u Slobodi", ističe Simeunović, koji se sprema za inostranstvo.

"Moje su želje da odem u inostranstvo i to izvan Balkana. Dosta vremena sam ovdje proveo, mislim da je vrijeme za korak naprijed", zaključio je Simeunović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi