Rožmanu pokazali fotografiju neviđene pljačke - Znali smo gdje dolazimo

Trener FK Sarajevo je sve rekao

Rožmanu pokazali fotografiju neviđene pljačke - Znali smo gdje dolazimo

Midhat Šljivak

Sarajevo je opljačkano iz Banjaluci. Borac je u 95. minuti golom iz ofsajda došao do boda, a trener Bordo tima Simon Rožman imao je zanimljivu reakciju na sve. Bio je hladnokrvan.

Trener Sarajeva Simon Rožman imao je veoma zanimljivu reakciju na snimak ofsajda iz kojeg je Borac došao do izjednačenja protiv njegovog tima u 95. minuti meča.

"Da vidio sam sliku. Neka slika govori više nego moje riječi", poručio je Rožman i o utakmici je rekao:

"Znali smo gdje dolazimo. Odigrali smo jako korektnu utakmicu i pokazali smo da smo ozbiljna ekipa, koja se želi takmičiti.

"Nismo u prvom dijelu došli do nekih situacija za gol. Super smo otvorili drugo poluvrijeme, domaćin se otvorio, to nam je bila šansa da otvorimo drugi gol koji bi završio utakmicu. Do toga nije došlo. Ništa spektakularno, ali prava fajterska utakmica", reakcija je trenera Bordo tima.

Oglasi

Sarajevo je s osvojenim bodom u Banjaluci ostalo na trećem mjestu tabele s 20 bodova. Borac ima pet više, a Zrinjski bod više i utakmicu manje.

Trener Borca Vinko Marinović nije želio komentarisati spornu situaciju. I nije čudo kada je odluka u korist njegovog tima. Istakao je kako je ipak 1:1 po njemu zaslužen rezultat.

"Kad pogledamo sve što se dešavalo, mislim da je 1:1 ipak realan rezultat", komentar je trenera vodećeg tima Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sarajevo u narednom kolu gostuje u Konjicu kod Igmana.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bighorn
Hajde ne lazite vise pasji, dva igraca Borca su bila u ofsajdu, ali ne i strijelac Kvrzic. Vrati snimak u trenutak suta, a ne stavljate snimak kad lopta vec ide ka golu. Kerovi manipulisu, ba*ijanderska posla... Regularan gol.
0 7
vuckobih
Gospodin pa još i pametan. Svaka čast na svemu što si uradio za Sarajevo vidi se napredak, očekujem da se to posloži na proljeće kako treba.
6 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi