8

Komentari (8)

SamoSiroki
Ovog sarajeva dere ko god stigne.. Ružno, ipak je sarajevo klub
Vasili1Hz
Mirviću, odlazi ako Boga znaš
damir83
Bo ti Mirvić mat.er, šta je tu mirvić kriv ? Seljačine samo znate otjerati nekog. Mirvić se i tukao pred Zelju pa igrali bez navijača jel mama vam jadna..
Vasili1Hz
@damir83 Mirvić pere pare, šta misliš zašto još uvijek Ajla sjedi i prima platu 9000? Kad je ovako bilo da u zadnjih 5 utakmica nemamo pobjede?
user1702252773
Imaš li obraza više vadiš se na penal, i ova 2 gola sto ste dali bez ikakve ideje i akcije idi iz kluba nisi ti vrijedan zivaca i zdravlja navijača
Dino12345678
De **** ti seb mater trebali ste ih poderat i da im je sviro 3 penala onakva se ekipa pobjedjuje ... ekipu penzionera ne mozete pobjedit ... sad kao penal ovo ono, n3 izvlacite se na penal
user1676648256
Ma ja do penala je
Papanska ti je priča
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.