Inzaghi Petevov potez smatra totalno beskorisnim

Navodi Tuttosport

Inzaghi Petevov potez smatra totalno beskorisnim

A. Čaušević

Edin Džeko je u nedjelju doputovao u Sarajevu, a već danas će obaviti prvi trening s reprezentativnim kolegama. 

Ako je vjerovati navodima Tuttosporta Simoneu Inzaghiju uopšte nije drago što je Džeko dobio poziv za martovsko okupljanje reprezentacije BiH.

"Bosna će igrati dvije prijateljske utakmice protiv Gruzije i Luksemburga koje su sve osim prestižne", navodi Tuttosport.

Upravo iz tog razloga Inzaghi smatra da je potez selektora Peteva da pozove Džeku totalno beskoristan, navodi torinski list.

Džeko je poznat po tome da nikad ne zna reći 'ne' reprezentaciji BiH, često je znao doći i povrijeđen na okupljanja te je pravi primjer kako se poštuje dres nacionalnog tima svoje zemlje.

Upravo iz toga razloga Inzaghijeva reakcija malo i iznenađuje, ali u svakom slučaju teško je vjerovati da će Petev kapitena bh. tima koristiti u oba meča.

Inazghi se naljutio i na selektora Argentine Scalonija koji je pozvao Lauatara Martineza za mečeve protiv Venecuele i Ekvadora iako su se Gaučosi već plasirali na Mundijal.

U međuvremenu je stigla vijest da je Martinez pozitivan na koronavirus pa će tako propustiti reprezentativne mečeve, ali isto tako neće ni trenirati s Interom.

Inter se u posljednje vrijeme nalazi u užasnoj formi, sve je dalje i dalje od prvog mjesta, a nakon reprezentativne pauze slijedi teško gostovanje Juventusu pa je to jedan do razloga zašto se Inzaghi nadao da će imati Džeku na raspolaganju kako bi što bolje pripremio meč s Bianconerima.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bhf111
Pa i jes ga bezveze pozvao, utakmice nemaju znacaja, on u tim godinama gdje se lako povrijedi , nema logike. Al hajde fino je i Dzeki doci odmoriti malo ?
7 2
think
Nije Inzaghi naš predsjednik saveza da odlučuje ko će biti pozvan a ko ne. :(
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije