Šimunić: Džekin gol nije regularan!

Šimunić: Džekin gol nije regularan!

Hrvatski reprezentativac i odbrambeni igrač Herthe Josip Šimunić ogorčen je načinom na koji je njegov klub izgubio u 21. kola Bundeslige na gostovanju kod Wolfsburga.

Hertha je povela, ali je onda na scenu stupio sjajni reprezentativac Bosne i Hercegovine Edin Džeko, koji je sa dva gola donio bodove Wolfsburgu. Međutim, Džekin drugi gol u 84. minuti, po mišljenju Šimunića, nije regularan.

- Ma, što uopšte mogu reći o tome? Sudijska odluka kojom je priznat njihov drugi pogodak bila je čista šala! Prije toga je nama u sličnoj situaciji bio poništen pogodak. No, što možemo, život ide dalje - kaže Šimunić.

A da li se radilo o prekršaju nad Šimunićem, ili je hrvatskom reprezentativcu jednostavno krivo što nije mogao zaustaviti Džeku, prosudite sami.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.