Sin Željine legende se prisjetio: "Iza Cambiasso, ispred Marin, a ja hladan k'o špricer"

Branislav Nikić i uspomene iz Grčke

Sin Željine legende se prisjetio: "Iza Cambiasso, ispred Marin, a ja hladan k'o špricer"

Edmir Škorić

Branislav Nikić, 36-godišnji sin Nikole Nikića, imao je poprilično bogatu karijeru.

Nikić je prije desetak godina nastupao u Premijer ligi za Zvijezdu iz Gradačca i zenički Čelik, ali uglavnom je kroz karijeru igrao za inostrane timove.

Najviše vremena proveo je u Grčkoj, igrao i na Kipru, a također imao avanture u Švicarskoj kada je bio član Wohlena.

Sada ga je Facebook podsjetio na uspomenu staru tri godine, kada je kao član Kerkyre imao priliku da igra protiv Olympiakosa i nogometnih zvijezda kao što su Esteban Cambiasso i Marko Marin.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Iza Cambiasso, ispred mene Marin, a ja 'ladna ko špricer", napisao je Branislav Nikić u, čini se, pomalo očevom tonu, koji je poznat kao legenda Željezničara po duhovitosti i danas svojim izjavama oduševljava bh. sportsku javnost.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije