Komentar na poraz od Slovenije

Sinanović: Nismo se dovoljno trudili

Midhat Šljivak

Poraz i pobjeda u duelima s Gruzijom bili su "treninzi", ali prava takmičarska utakmica odigrana je večeras sa Slovenijom i Zmajevi nisu prošli ispit.

Slovenci su dominirali i na kraju, zaista zasluženo, što treba naglasiti, slavili rezultatom 70:54.

"Težak meč, nismo se dovoljno trudili, nismo se dovoljno borili i oni su nas "iznijeli" s terena. Dopustili smo da nam daju lagane poene, nismo se dovoljno borili ni u npadu, ali ni u odbrani", kazao je reprezentativac Nedžad Sinanović za SportSport.ba po završetku utakmice, dodavši.

"Sutra s Rusijom isto neće biti lako. Pokušat ćemo da se borimo i ako budemo razmislili o dnašnjim greškama, možemo biti puno bolji".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.