Sinanović u dresu reprezentacije BiH!

BiH košarkaška selekcija dobila veliko pojačanje

Sinanović u dresu reprezentacije BiH!

Nedžad Sinanović će nositi košarkaški dres BiH. Ovaj 222 cm visoki centar Unicaje, koji je ne tako davno nosio i dres Real Madrida, pridružio se bh- timu.

Čitav posao završen je u hotelu Westin u Zagrebu nakon utakmice Zagreba i Unicaje u okviru 9. kola Eurolige. Nakon dugotrajnih pregovara između ovoga igrača i Košarkaškog saveza BiH, kojeg je predvodio generalni sekretar Harun Mahmutović, dogovor je konačno postignut.

Teletović, Ikonić, Bajramović, Đedović, Domercant i ostali reprezentativci dobili su zaista kvalitetno pojačanje na centarskoj poziciji.

Evo šta je nakon dogovora sa delegacijom našeg saveza izjavio Nedžad Sinanović za zvaničnu stranicu KSBiH.

""Rođeni sam Bosanac, ponosan na svoje porijeklo i čast mi je biti dijelom naše reprezentacije. Zadovoljstvo je stati rame uz rame uz ostale sjajne igrače koje ima Bosna i Hercegovina.
Sretan sam zbog uspjeha kojeg je reprezentacije BiH  ostvarila na EP u Litvaniji i nadam se da će moja igra doprinijeti još većem uspjehu na EP u Sloveniji 2013. godine. Živim za dan kada ću zaigrati u dresu reprezentacije naše države!"

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.