9

Komentari (9)

GMOkokoshka
"Ne poznavanje" propisa. A vi ste nepismeni, ili kako bi to vi napisali "ne pismeni"
ALLSTAR
Dzida uvjek protiv Čelika politička picka
hasanze
Hebem i ja mater svima u sindikatu pa me odmah ban, sta ste se okomili na celik mamu vam lopovsku
zeničkidokosti
****m li vam mater sindikalnu. Samo se na Celik obrusavate, familiju vam umrlu ****m. ****a sarajevska. ****cemo i tebi Ante mater kad dodjes na bilino. Neces se moc kretat uz tribine, familiju vam ****m ublehasku, antizenicki orijentisanu!!!
Icardi9
Evo posto ste mi poslali upozorenje pred crveni karton: Yebem redakciji rina*****aka svu familiju od do. Sad me iskljucite.
Baco
Previše nisko udara,nije dobro!
afica2007
**** li vam zeljo mater sindikalci
Samoiskreno
Ljudi ovo nije sindikat ovo je privatna advokatske kuca koja na procenat radi i uzima ga od igraca i kluba za usluge. Kakav sindikat to je Djidic tako nazvao pitajte u SSSBIH je li registrovan? Nije. Djidic je namirisao veliku zaradu od Turaka i vodi licni rat sa Čelikom. Isti je pljuvao pa hvalio Begagica. Zenica sve pamti.
Icardi9
Sipu racku Dzidicu i ti i tvoj sindikat
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti