Siniša Mihajlović je obavio poziv koji su svi čekali?

Ibra bi mogao doći u Bolognu

Siniša Mihajlović je obavio poziv koji su svi čekali?

E. Čaušević

Zlatan Ibrahimović trenutno uživa u zasluženom odmoru nakon što je završena sezone u američkom MLS-u.

Ibrahimović iza sebe ima odličnu sezonu u dresu LA Galaxyja s kojim nije uspio da osvoji titulu. No, u posljednje vrijeme najviše se priča o tome da će se Zlatan vratiti u Evropu jer mu ističe ugovor s američkim klubom.

Već nekoliko sedmica se špekuliše da će se Ibrahimović najvjerovatnije vratiti u Italiju, a povezuje se s Napolijem, Milanom i Bolognom. Corriere dello Sport prenosi da je trenutno Bologna u najboljoj poziciji da dovede Ibrahimovića.

Trener ovog tima Siniša Mihajlović je pozvao Ibrahimovića da dođe u Bolognu i pomogne ovom klubu u pohodu na plasman u neko od evropskih takmičenja. Ibra je ranije izjavio da će doći u Bolognu ako to Mihajlović bude tražio i čini se da bi mogao ispuniti obećanje.

Ibrahimović ima ugovor s Galaxyjem do kraja ove godine, a u januaru bi trebao saopštiti da li će ostati u Americi ili će se vratiti u Evropu. Iako ima 38 godina sigurno da bi Ibra bio ogromno pojačanje za Bolognu.

Neki italijanski mediji čak pišu da će Ibrahimović svoju odluku saopštiti već 10. decembra. No, ostaje nam da vidimo kakve planove Zlatan ima, ali bi zaista bilo sjajno da ga vidimo u dresu Bologne.

Top Komentari

nijepoznat
Sretno gdje god otiso
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi