Siniša Mihajlović krenuo na navijača, policajci morali reagovati

Navijač Lazija vrijeđao trenera Bologne

Siniša Mihajlović krenuo na navijača, policajci morali reagovati

Italijanska policija morala je intervenisati i zaustaviti trenera Bologne Sinišu Mihajlovića koji se pokušao obračunati sa navijačem Lazija koji ga je vrijeđao.

Srbijanski strateg je večeras prisustvovao finalu Kupa Italije između Lazija i Atalante na stadionu Olimpico, a upravo je ispred rimskog stadiona došlo do incidenta.

Pred meč na Olimpicu navijači Lazija su učestvovali u okršajima sa policijom, a kamere italijanskog Raija su zabilježile i sukob jednog "ultrasa" Lazija i Siniše Mihajlovića.

Mihajlović se kretao prema stadionu kada je jedan navijač Lazija, kako tvrde italijanski mediji, počeo dobacivati rasističke uvrede na njegov račun.

To je izazvalo burnu reakciju Mihajlovića, koji je nekada branio boje upravo Lazija.

Trener Bologne je pokušao prići navijaču Lazija koji ga je vrijeđao, pa je morao biti zaustavljen od strane policajaca u punoj "borbenoj opremi" koji su se tu zatekli.

Sve se brzo stišalo, a Mihajlović je nastavio svoj put ka stadionu.

Promo

Top Komentari

gumenakita
on ko fol hrabar kraj sto policajaca,hahahahah,smrdljivi cetnik
8 1
gumenakita
sta kaze mihajlo,bio sam u hrvatskoj ali morao sam doci nocu jer sam se bojao za zivot,ahahahahahahah,mora da je nesto skrivio,koji balvan,seljo ostaje seljo
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi