Siniša Stevanović putem Instagrama pokazao šta misli o tituli Sarajeva

Igrač Željezničara se oglasio

Siniša Stevanović putem Instagrama pokazao šta misli o tituli Sarajeva

E. Čaušević

FK Sarajevo od večeras je i zvanično novi - stari prvak Bosne i Hercegovine.

Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH večeras je zvanično odlučio da se prekida Premijer liga, te da titula ide u ruke igrača Sarajeva, dok u niži rang ispadaju Zvijezda 09 i Čelik.

Nakon ove odluke odmah su počele provokaciji na relaciji igrača Sarajevo - Željezničar. U taboru s Grbavice nezadovoljni su što se sezona završila na ovakav način jer su imali svega tri boda manje od lidera.

Večeras se na Instagramu oglasio i desni bek Plavih, Siniša Stevanović, koji je objavio zanimljiv video. Iz ovoga se jasno može zaključiti da je poručio igračima najvećeg rivala da se trebaju sramiti što su na takav način postali prvaci.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Neka osvoje titulu sada ako hoće, ako ih nije sramota naravno", govori jedan od igrača u video kojeg je Stevanović objavio.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

EdwinPol
Stevanovicu i vi cete dobiti trofej jer ste dva puta pobijedili sampiona. Mogu i dva trofeja, da imate duplu krunu. Ne znam u cemu je problem...
5 2
Kladionicar_iz_mira
Hahhahahahhaha joj patetike
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi