Sinoćnji eurogol bi mogao biti jedan od posljednjih za Di Mariju u dresu PSG-a
Argentinac sada ima već 30 godina i sljedeća godina mu je vjerovatno i posljednja prilika da ostvari još jedan veliki transfer, ukoliko to želi naravno.

Ponovo ga želi Manchester United

Sinoćnji eurogol bi mogao biti jedan od posljednjih za Di Mariju u dresu PSG-a

Argentinski veznjak Angel Di Maria sinoć je izvukao ekipu PSG-a i spasio je poraza od Napolija u Ligi prvaka.

Di Maria je postigao sjajan gol u nadoknadi vremena i na taj način izjednačio rezultat na 2:2, a engleski mediji ga već ovog jutra sele iz Pariza.

Kako prenose Britanci, Di Mariju u svojim redovima ponovo želi vidjeti Manchester United, tačnije trener ove ekipe Jose Mourinho. On u Argentincu navodno vidi idealnu zamjenu za Anthonyja Martiala koji bi već u januaru mogao promijeniti klub.

Naravno, Unbitedu sigurno neće biti tako lako završiti posao oko kupovine Di Marije posebno u januarskom prelaznom roku jer PSG sigurno ne bi želio ostati bez tako bitnog igrača u pola sezone.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo, Di Maria je već bio član kluba sa Old Trafforda gdje je stigao na ljeto 2014. godine iz Real Madrida, ali se u Premiershipu nije najbolje snašao pa je poslije dvije sezone prešao u PSG gdje ovih dana uživa veliko povjerenje trenera Tomasa Tuchela.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi