14

Komentari (14)

Gari Garinča
Organi NS F BiH neće nikad procesuirati osobe iz VAR akcije, jer Bože moj, "vrana vrani oči ne vadi".
enko
Jeli biljesko onaj sto ga disciplinska komisija nsbih suspendovala prije dvije,tri godine.o majko moja pa kako je uopste moga biti clan tog sudijskog komiteta,lik je sav u mutnim poslovima,znam kada je nama sudio nece da prica bez love,fuj.
enko
A moze li mi neko reci sto je sa prolicem,jer nemoze misa bez popa
enko
A sta je sa glavnim mafijasima,ibrom hasanbegovicem i hodzom gobeljicem.niti hedna ozbiljna analiza utakmica a isto tako i lista napredovanja sa federalne lige nemoze bez ibre i bosnjackog dijela komiteta za sudije nsbih.neka sipa stisne malo jace pa ce ovi reci da je ovo sto pisem tacno.
Grohot
ajooo morat ce kamiondzija opet nazad u ameriku, iznenadnoo ajooo
Kakve veze ima kamiondzija ima sa prvom ligom federacije BiH? Koliko znam Tuzla City je u premijer ligi BiH.
Bhf111
Pa ako se pocne sve istrazivati zna se kako je Sloga Simin Han usla u PL. Kupili sve redom.
Grohot
Bhf111 tako je
Vienner
I sta sad nastavlja se liga samo dresove kratkih rukava obucite
fbigoal
Bravo FBI ili SIPA!!!
bistrik87
Poceli su od malih krecu prema velikim, treba Prva liga da se pregleda i da se tu upadne, Zrinjski ofirno kupuje titule, Zeljeznicaru nakon svakog kola suspendiran sudija ( ono kad su kupili titulu al je opet nisu osvojili ), i hiljade takvi primjera, ista tako Sarajevo sto je ofirno dalo bodove Tuzla Sitiju za opstanak u ligi, posto mi dajemo bodove drugi kupuju
Juve88
Eto svi kupili a samo sarajevo dalo, da možda nisi mislio prodalo, jarane ne navijam ni za koga al mafija upravlja našim fudbalom, postavlja se pitanje zašto sipa nije nastavila dalja da češlja, jer nema kluba u Bosni koji nešto ne štima.
Chwilla
A sta je sa puncem ???
Nikoizniceg
Cuj kupili titulu i nisu je osvojili... e nista gluplje nisam procitao... Hahahahah... sjetimo se i afere punac :D
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.