Sir Alex otkrio Ronaldove tajne: Niko kao on!

Ima mnogo zanimljivosti o Ronaldu

Sir Alex otkrio Ronaldove tajne: Niko kao on!

Midhat Šljivak

Sir Alex Ferguson otkrio je nekoliko zanimljivih činjenica o fudbaleru Real Madrida Cristianu Ronaldu.

Legendarni Škot je šest godina trenirao Portugalca na Old Traffordu, a naglasio je kako nikad nije upoznao nekog kao što je Cristiano.

Otkrio je i zbog čega je Ronaldo među najboljim igračima svijeta i kako se sprema za svaki meč.

"Nisam upoznao nikog kao što je on. Teretana mu je zaista ogromna i u njoj ima apsolutno sve. Ima dva bazena. Jedan je s vrućom, a drugi s hladnom vodom. Također, ima ledenu sobu u kojoj je temperatura na minus 160 stepeni. Tamo boravi 10 minuta nakon svake utakmice. To je nevjerovatno", rekao je Sir Alex Ferguson.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ferguson je poziciju menadžera Uniteda obavljao od 1986. do 2013. godine, te je vodio Crvenih đavola do svih mogućih trofeja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.