Široki apsolvirao Leotar, na redu Čelik

U susret 12. kolu Premijer lige BiH

Široki apsolvirao Leotar, na redu Čelik

Široki Brijeg i nakon 11. kola Premijer lige BiH nastavlja sa uspješnim nizom, ovog puta na Pecari je savladan Leotar rezultatom 4:1.

Od kad je došao na klupu Širokog trener Toni Karačić je izgubio samo u prvoj utakmici osmine finala Kupa od Borca, dok u Premijer ligi broji samo pobjede.

„Zasluženo smo pobjedili Leotar, u prvom poluvremenu smo bili dominantni, te smo stvorili dosta prilika i zabili tri gola. U drugom poluvremenu je igračima malo opala koncentracija i nije bilo pristupa kao u prvom poluvremenu, ali nemam im šta zamjeriti. Ne opterećujemo se nekim nizom kao što sam već spominjao, naravno drago nam je zbog toga, ali idemo od utakmice do utakmice sa ciljem da pobjedimo.“, rekao je Karačić za SportSport.ba.

U sljedećem kolu Široki Brijeg putuje u goste kod Čelika, a Karačić je kao i dosad optimističan.

„Što se tiče naše ekipe jedini problem je mala ozljeda Renata dok nam se vraća Križanović, kartoniranih igrača nemamo, a ostali su spremni i zdravi. Za utkamicu se pripremamo kao i za svaku drugu. Ekipu Čelika poznajemo, nemaju nas s čime iznenaditi, naravno kao i u svakoj utakmici i u ovoj idemo na pobjedu, a mislim da za to imamo kvalitet“, rekao je Karačić za naš portal.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.